Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šliapacie vozidlá
- najkrajsi aky som videla na trhu... :)
- lahke ovladanie
- najlepsia cena na trhu :)
najlepsia cena
krasny, lahko ovladatelny aj pre 2 rocne deticky
urcite odporucam, najlepsia cena aj rychla dodacia doba
perfektna komunikacia s obchodom
- Exprené dodanie do domu, dobrá cena, platenie pri prevzatí
Stvorkolku som vybrala pre vnúčika pod stromček, je velmi pekná, v obchodoch som takú vôbec nevidela. A čo bolo dôležité bola aj prijateľná suma. Odporúčam !!
- dizajn, cena,
Je to darček pod vianočný stromček tak veríme že sa bude páčiť.
Dcérka taký traktorík chcela, preto sme sarozhodli pre tento produkt.sme maximálne spokojný.ďakujem.
- pekná hračka pre chlapcov
- syn bude mať na Vianoce 3,5 roka a dúfam že mu to nebude malé :-(
pekná hračka,len som si to predstavovala trošku väčšie,robustnejšie,klaksón netrúbi ale len píska :-)
- Velmi krásny, kvalitny traktor
s poskladaním sme sa trochu potrápili, ale stálo to za to, traktor je veľmi krásny, kvalitný, bude to darcek na vianoce krstnému synovi :)
- Skvelá hračka pre chlapcov,
- kvalitná - traktor máme už rok a je stále ako nový
Výborná hračka pre deti, náš syn sa s ňou prehral celé leto. Je vyrobená z kvalitného plastu
?
- 100% kvalita a zazitok pre kazde dieta, aj po 2 tyzdnoch neexistuje lepsia hracka
Zaujal ma dizajn a vzhlad. Spominam ako som jazdil na podobnom auticku, a lepsiu spomienkunemam, pokial by sa dalo kupil by som si jedno ale pre dospelých :)
Urcite doporucujem vsetkym ktory nad podobnym autickom uvazuju!
- Lahká ovladatelnost, pekný dizajn,
Som spokojný.
Traktor je uplne super, mojho syna moc hracky nezaujimaju toto je prva poriadna vec :)
mohol byť trochu väčší
- Cena, prislusenstvo,
velmi pekny a za 85eur skvele vybaveny traktor
- Dostatočne veľký a pevný, vhodné pre predškolský vek.
- Je potrebná montáž podľa návodu. Trošku sa zapotíte:-)
Perfektný darček pre chlapcov. Náš syn si ho ihneď zamiloval. Výhodou je stredné umiestnenie pedálov ako na bicykli. Určite odporúčam aj vzhľadom na nosnosť produktu a celkovú variabilitu.
- Bola som veľmi milo prekvapená,traktor je z pevného plastu.
- Kapota sa dá dvihnúť a malý opravári majú o zábavu naviac,na volante je klaksón na trúbenie čo deti tiež ocenia.
- Sedánka sa dá posúvať podľa výšky dieťatka.Malý je veľmi spokojný.
- Malý je veľmi spokojný
Traktor je veľmi pekný a kvalitný za dobrú cenu.
Malý je veľmi spokojný,rád sa na ňom vozí.
Odporúčam tento tovar.
- vypracovaný do detailou
- Slabé plasty
Odporúčam svojim známym.
- velmi dobry darček,syn je velmi spokojný
- nemám žiadne zapory
velmi spokoný
- pevná, odolná konštrukcia
- nastaviteľné sedadlo s vyššou opierkou
- dobre sprevodované
- nepraktická ručná brzda
- nemá voľnobežku
výhodný pomer cena-kvalita, trochu chýba voľnobežka a výkyvná predná náprava, ale je to asi o cene, používame ju asi mesiac, zatiaľ spokojní, syn má 4 roky a je preňho dobre sprevodovaná, nemá problém s ťahaním, trochu od veci ručná brzda, lebo dieťa ju ubrzdí pedálmi, celkovo pre začiatočníkov je to za 120 EUR výhodná kúpa, hlavne ak nie je istota, či bude chcieť potomok vôbec pedálovať, určite odporúčam
- je to super hračka:)
- jedine co ma zaskočilo, že ľaveé (alebo pravé) predné koleso pri odbáčaní vypadáva... totiž tam chýba nejaké zaistenie kolesa... nie je to chyba predajcu, ale výrobcu , nakoľko ani v návode nie je židen šrobik , ktorým sa to koleso zaisťuje proti vypadávanie!!!jedine svojpomocne upravit, no myslím že v prípade poškodenia sa nebude vzťahovať záruka...
odporúčam
- Za tu cenu som dostal produkt dobrej kvality a hlavne ze ma jak prednu tak aj zadnu nakladaciu lopatu. A plus do toho ta vlecka. Synator skakal od radosti 2m do vysky :)))
- Nakolko je bager v krabici rozobrati tak si treba najst najaku tu hodinku na jeho poskladanie :)
Dobry produkt. Dokaze zabavit. U mna maximalna spokojenost a u syna asi 10x vacsia.
Bager je dost velky. Takze bude treba troska viac miesta na jeho schovanie.
Zobrazujem 321 - 340 zo 351 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Ďalšie »